Wet der Resonantie, De

Hoe je met je hart je leven kunt sturen

Wet der Resonantie, De
Uit de roulatie
Artikelcode03.114
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Uit de roulatie
De Wet der Resonantie - de film

Wat als alles dat we ooit leerden niet waar was?
Wat als het hart niet zomaar een bloedpompend orgaan was, maar een energiebron die frequenties uitzendt?
Wat als het hart een elektrisch en magnetisch veld creëert dat niet alleen onze organen aanstuurt, maar ook onze hele omgeving?
En wat als je die frequentie zou kunnen beïnvloeden?
Zou je dan met je hart je leven kunnen sturen?

Met behulp van direct wetenschappelijk bewijs toont De Wet der Resonantie (2010) meer dan de nieuwste inzichten rondom het functioneren van het lichaam, de kwantumfysica en de moderne wiskunde. De film laat zien dat de wet der resonantie in ons dagelijkse leven een overweldigende impact heeft.

Er zijn zeven feiten die toegelicht worden: a) Elke gedachte genereert een resonantieveld, b) Het Hart genereert het grootste energieveld, c) het menselijk DNA heeft een directe uitwerking op de fysieke wereld, d) er bestaat een apart energieveld voor onze gedachten, e) we kunnen ons eigen DNA veranderen, f) elke wens bereikt zijn doel en g) we kunnen materie met onze gedachten beïnvloeden.

Pierre Franckh (de regisseur), Lynne McTaggart, Gregg Braden, Prof. Dr. Dr. Ervin László, Dr. Masaru Emoto, Dr. Eric Pearl,  Dr. Rupert Sheldrake, Dr. Bruce Lipton, Prof. Dr. James Hurtak, Prof. Dr. Fritz A. Popp en anderen leren ons vooral, hoe wij de nieuwe inzichten kunnen aanwenden om controle over ons leven te krijgen op een manier die wij nooit voor mogelijk hadden gehouden.


Trailer van De Wet der Resonantie
Overige informatie

Lengte: 85 min
Taal: Duits, Engels
Ondertiteling: Nederlands
Extra: Bonusmateriaal

Pierre Franckh is in Duitsland een beroemd auteur, acteur, regisseur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn in Duitsland alleen al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht.


Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars
Schrijf een review
28-01-2012
Ook voor kinderen
Persoonlijk heb ik inhoudelijk niet veel nieuws gehoord, maar de film is beresterk in een duidelijke communicatie. Verbanden worden op een begrijpelijke wijze uitgelegd. De beelden tussen de interviews door zijn mooi en voegen daadwerkelijk iets toe aan hetgeen dat wordt verteld.

Toen mijn 11-jarige zoon binnenkwam en zag wat ik aan het kijken was, ging hij naast me zitten en bleef geboeid tot het einde van de film. Daarna wilde hij nog graag het gemiste (eerste) deel zien. Achteraf vroeg ik hem of hij het kon volgen en of het interessant was. Hij antwoordde dat hij het erg interessant vond, en dat hij het kon volgen omdat hij het beeld af en toe op pauze zette of de dvd zelfs even terugspoelde. Kortom: ben je geïnteresseerd in kwantumfysica en weet je er nog weinig of niets van? Dan is deze film een echte aanrader!