Staya Erusa, Find the book of knowledge

Over het universum, bewustzijn, leven en dood

Staya Erusa, Find the book of knowledge
Uit de roulatie
Artikelcode03.303
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Staya Erusa, Find the book of knowledge

De inspiratiefilm Staya Erusa, Find the book of knowledge (2007) neemt je mee op een fascinerende reis door ons bewustzijn en ons universum!

Leven en dood – de grote vraag van: waar komen we vandaan – waar gaan we naar toe – wat is het doel van ons bestaan hier op aarde… De grote mysteriën, waardoor wij al sinds ons bestaan op zoek zijn naar het antwoord. Wat is het toch dat we blijkbaar over het hoofd zien, dat ons leidt naar een verklaring?

Het antwoord hierop is ... dat zijn wij zelf! Wij beperken ons ernstig door onze manier van denken waardoor de juiste antwoorden uitblijven. Wij herkennen blijkbaar niet de vele aanwijzingen die in de loop van de geschiedenis zijn aangeboden. En áls we deze richtlijnen dan toch ontdekken, gaan we ze zodanig vervormen dat er weinig meer van overblijft. Het is ook de verklaring voor de profeten en grote zieners van weleer die hun kennis en wetenschap onthulden, maar door onze beperkte manier van denken verkeerd werden geïnterpreteerd.

Door de diepgaande inzichten van Harry Beckers maak je, onder andere via animaties, kennis met het ontstaan van bewustzijn, met geboorte, het proces van overlijden, het leven ná de dood en de zin van het leven. Interviews met Uri Geller, vooraanstaande wetenschappers (waaronder Pim van Lommel) en schrijvers lichten deze bredere visie verder toe. Vervolgens worden de inzichten toegepast op onderwerpen als euthanasie, orgaandonatie, psychose, dementie, global warming en buitenaards leven.

De problemen en mysteries van onze wereld kunnen worden begrepen en opgelost. De werkelijkheid is zóveel ruimer! Hoe anders zouden we leven als we dit werkelijk bewust waren.


Trailer van Staya Erusa, Find the book of knowledge

Overige informatie

Lengte: 99 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Hebreews, Italiaans, Japans, Fins, Noors, Portugees, Spaans, Zweeds

De dvd (NTSC-format) is afspeelbaar op Europese dvd-spelers gekocht na 2005.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review