Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Inhoud nieuwsbrief
Circa twee keer per jaar versturen wij met veel plezier onze nieuwsbrief. In de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de nieuwste aanwinsten in onze webwinkel en van interesante fims die passen bij een thema en/of in de huidige tijd. Wil jij ook op de hoogte blijven dan nodigen wij je van harte uit je in te schrijven voor onze nieuwsbrief middels onderstaand formulier.

Jouw gegevens zijn beschermd
Inspiratiefilms.nl respecteert jouw privacy en ons privacybeleid is dan ook conform de Europese privacywet AVG (25-05-2018).
Wanneer jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief betekent dat Inspiratiefilms.nl jouw gegevens mag verwerken voor het versturen van de nieuwsbrief, zoals is aangegeven in onze Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden.

Marketingtoestemming
Inspiratiefilms.nl gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt enkel om je per email 2 à 3 keer per jaar te informeren over inspirerende dvd's in onze webwinkel. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen en je uitschrijven voor onze nieuwsbrief.

Mailchimp
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief

* indicates required