Shift - Ambition to Meaning, The

Over het verschuiven van ambitie en betekenis in de tijd

Shift - Ambition to Meaning, The
18.49 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode01.005
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
The Shift - Ambition to Meaning

De inspirerende en hartverwarmende film The Shift laat het portret zien van vijf moderne levens op zoek naar een nieuwe richting en betekenis. In zijn allereerste film onderzoekt Dr. Wayne Dyer de spirituele reis in de tweede helft van ons leven wanneer we verlangen naar het vinden van het doel dat onze unieke bijdrage is aan de wereld.

De film laat zien hoe waarden en normen in de loop van het leven veranderen en dat er een natuurlijke ommekeer komt in ieders leven. Hoe we een shift kunnen maken weg van de ego-constructies die we geleerd hebben door onze ouders en de maatschappij (die een focus op prestatie en vergaring promoten) naar een leven met een doel met een focus op dienen en teruggeven. Deze ommekeer is zelfs zodanig dat tijdens de tweede helft van iemands leven de normen en waarden van de eerste helft van zijn of haar leven een leugen lijken. Bovendien is die ommekeer ook nog wezenlijk anders bij mannen dan bij vrouwen.

De ommekeer wordt in de film uitgelegd door Dr. Wayne Dyer en geïllustreerd door een vijftal verhaallijnen uit het normale dagelijkse leven. We zien een gedreven filmmaker, een zakenman met zijn jonge vrouw, een hoteleigenaar, een zanger van een band en een jong gezin.

Gefilmd op het spectaculaire Monterey Peninsula, brengt The Shift (oorspronkelijk uitgebracht in 2009 als 'Ambition to Meaning') in beeld het mid-life verlangen van elk persoon naar een leven met een hoger doel dat door de ziel is ingegeven.


Trailer van The Shift - Ambition to Meaning
Overige informatie

Lengte film: 120 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands


Films die aansluiten bij deze film

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review