Living Matrix, The

Nieuwe inzichten in ons lichaam, geest en gezondheid

Living Matrix, The
14.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode03.106
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
The Living Matrix - the new science of healing

In de film The Living Matrix - The New Science of Healing (2009) ontdek je het ingewikkelde web van factoren die ons welzijn en onze gezondheid bepalen. Van de kwantum fysica van het lichaamsveld (body Field) tot gezondheidszorg; die de onderlinge commmunicatie via energetische processen tussen de cellen als uitgangspunt neemt, The Living Matrix onderzoekt en laat je kennis maken met nieuwe innovatieve ideeën over gezondheid. Wetenschappers, fysiologen, bio-energetische onderzoekers en holistische beoefenaars delen hun kennis, ervaringen en inzichten.

De familie van een jonge Griekse jongen met een spastische verlamming probeert zijn kwaliteit van leven te verbeteren door middel van reconnective healing. Een Britse vrouw met de diagnose van een inoperabele tumor verdiept zichzelf in neurolinguistisch programmeren. Een Amerikaanse vrouw die het op heeft gegeven iets te doen aan haar chronische vermoeidheid begint toch als allerlaatste optie aan een, op cel-communicatie gebaseerde therapie. Elk van deze drie mensen herstellen...

In de inspiratiefilm The Living Matrix onthullen onderzoekers en artsen de wetenschappelijke theorieën achter deze wonderbaarlijke genezingen en bijzondere manieren van genezen die door de traditionele geneeskunde (nog) niet te verklaren zijn. Ons lichaam is meer dan een biochemische machine. Onze cellen zijn zenders en ontvangers van informatie die onze gezondheid bepalen op manieren die we ons nog nooit voorgesteld hadden. De sprekers vertellen over hun verwachting hoe deze ideeën de toekomst van ons welzijn en het geneesproces zullen gaan beïnvloeden. Aan het woord komen o.a.: Lynne McTaggert, Bruce Lipton, Eric Pearl, Marylin Schlitz, Arielle Essex, James L. Oschman, Peter Fraser en Rollon McCraty.

Maak kennis met deze informatie en ontdek hoe, gebaseerd op het laatse wetenschappelijke onderzoek, je je eigen lichaam kunt vitaliseren en hoe je beter kunt worden en gezond kunt blijven.


Trailer van The Living Matrix - the new science of healing
Overige informatie

Lengte: 123 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: NederlandsReviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars
Schrijf een review
28-01-2012
Andere manier van genezen
The Living Matrix is een film recht uit mijn hart. Het geeft ons weer een andere kijk op gezondheid en hoe wij met ziekte om gaan.

Wat voor mij zeer inspirerend was in de film, is de uitleg dat de huidige reguliere gezondheid de mens ziet als een machine die uit onderdelen bestaat. En wanneer er een onderdeel kapot is dan wordt deze zo mogelijk vervangen of op z'n minst gepoogd te repareren, geheel en al wetenschappelijk onderbouwt. Het gezichtspunt dat de mens, ziekte, gezondheid en genezing méér zijn dan alleen het repareren c.q. vervangen van kapotte onderdelen vind ik zeer bemoedigend. Het is de hoogste tijd dat de wetenschap en "religie" ook in het genezingsproces weer samenkomen.

Elk mens heeft gezond verstand in zich en kan zich in het helingsproces laten dienen door elke geneeswijze die er bestaat tegenwoordig. Gezond verstand is gebaseerd op vertrouwen en een innerlijk bewustzijn, niet op angsten. De film moedigt dit vertrouwen in ons eigen gezonde verstand aan en daar word ik blij van!