Leap! A Quantum Awakening

Ben je klaar om wakker te worden en volledig te gaan spelen? (EN)

Leap! A Quantum Awakening
14.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode03.105
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Leap! A Quantum Awakening

Ben je klaar om wakker te worden en volledig te gaan spelen in het 'ultieme menselijk attractiepark'?

Je bent de held van jouw eigen 'ultieme menselijk attractiepark'! Elk van ons speelt een rol in dit verrassende Menselijk Spel om 't even hoe we erin slagen om het te spelen. Voor veel mensen geldt dat ze ontelbare sitaties en verhaallijnen hebben gecreëerd om onze eigen kracht te verbergen en onze ervaringen tijdens het spel te verkleinen. Ons dagelijks leven gaat achter uit, wordt minder echt en zijn slechts kleine onderdeeltjes prettig.

Je bent hier niet per ongeluk of om te lijden. Je bent hier om de hoofdpersoon en held te zijn binnen de oneindige matrix die JIJ zelf hebt gecreëerd. Jouw matrix is ontworpen voor jou om onbeperkte menselijke ervaringen op te doen om zo uiteindelijk jouw eigen doel, totaalheid en Echte Identiteit te ontdekken.

Ike Allen en Ashley Anderson onderzoeken het oude spirituele idee dat de wereld een illusie is. Als Leap! A Quantum Awakening zich ontvouwt, wordt je meegenomen in een kosmisch avontuur naar de eigenlijke bron van realiteit.

Aan het woord komen: Dr. Fred Alan Wolf, Joe Vitale, Gary Renard, Dr. Cassandra Vieten, Peter Russell, Richard Bartlett, James Twyan, Ken Wapnick, Cynthia James, Geoffrey Hoppe, Tim Freke, Will Arntz, Dan Millman en Arnold Patent.

Wanneer je Leap! A Quantum Awakening (2014) hebt ervaren, zullen beperkingen en grenzen doe jij op Zelf hebt opgelegd snel wegvallen en krijg je de mogelijkheid om te genieten van het leven vol met plezier, liefde en succes.


Trailer van Leap! A Quantum Awakening
Overige informatie

Lengte: 95 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Geen

Opmerkingen:
Eigen import uit de USA; afspeelbaar op EU dvd-spelers.

Deze Leap! versie is compleet opnieuw gemonteerd en heeft tevens nieuwe sprekers ten opzichte van de vorige versie die we enkele jaren geleden verkochten.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review