Visitor, The

Eén ontmoeting kan je leven veranderen

Visitor, The
13.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Uitgever Quality Film Collection
Artikelcode02.305
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 2
The Visitor

In een wereld van zes miljard mensen, is er slechts één nodig om jouw leven te veranderen. De inspiratiefilm The Visitor (2008) laat het verhaal zien van een gedesillusioneerde economie professor wiens leven verandert door toevallig ontmoetingen in New York City.

De 62-jarige eenzame weduwnaar Walter Vale gaat slaapwandelend door het leven. Zijn passie voor onderwijzen en schrijven is hij kwijt en het ontstane gat probeert hij tevergeefs op te vullen met piano te leren spelen. Min of meer gedwongen reist hij naar New York om een conferentie bij te wonen. Daar aangekomen treft hij in zijn appartement twee illegale immigranten aan: Tarek uit Syrië en Zainab uit Senegal. Hoewel hij ze in eerste instantie de deur wijst, besluit hij hen bij nader inzien tijdelijk onderdak te bieden. Ondanks alle verschillen delen de drie huisgenoten een passie voor muziek. Tarek leert Walter de Jembé te bespelen en geheel onverwachts krijgt Walter weer kleur in zijn leven. Door de vriendschap vallen de verschillen in cultuur, leeftijd en temperament weg.

Wanneer Tarek wordt opgepakt door de politie, probeert Walter hem helpen met een passie waarvan hij dacht dat hij die al lang kwijt was. Tarek's moeder op zoek naar haar zoon schudt Walter verder wakker voor een nieuwe wereld en leven.


Trailer van The Visitor
Een film met een hart - NRC Next


Overige informatie

Lengte film: 100 minuten
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Quality Film Collection