August Rush

Afgestemd zijn op vertrouwen en talent

August Rush
12.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Uitgever Quality Film Collection
Artikelcode02.100
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
August Rush

Eén magische nacht op het dak van een café in New York is het begin van een groot muzikaal avontuur.

Louis, gitarist van een rockbandje, en Lyla, celliste van een orkest, worden na een verliefde nacht samen ruw van elkaar gescheiden. Jaren later weten ze geen van beiden dat hun zoontje Evan opgroeit in een jongensweeshuis. Evan weet wel dat zijn ouders ergens buiten moeten zijn en besluit na de zoveelste pesterij naar New York te vluchten. Inmiddels hebben Louis en Lyla beiden de muziek vaarwel gezegd, maar dromen zij nog steeds over die ene nacht... Eenmaal in New York valt het muzikale supertalent van Evan al snel op en wordt hij ingelijfd in de bende jeugdige straatmuzikanten van een man genaamd 'Wizard'.

Lyla hoort dat haar kind nog leeft en gaat op zoek naar hem. Louis kan Lyla niet uit zijn hoofd zetten en gaat op zoek naar haar. Als ze beiden besluiten terug te keren naar New York lijkt de muziek in de lucht niet meer te stoppen...

In de inspiratiefilm August Rush (2007) spat de passie voor de muziek eraf, zet de jonge Evan zijn talenten in om zijn ouders te vinden en laten Lyla en Louis zich niet stoppen op hun eigen zoektocht.


Trailer van August Rush
Overige informatie

Lengte: 114 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

De film was genomineerd voor een Oscar en Grammy.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Quality Film Collection