Pursuit of Happyness, The

De kracht van doorzetten, geloven in jezelf en vertrouwen van een kind

Pursuit of Happyness, The
7.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode02.219
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
The Pursuit of Happyness

De inspiratiefilm The Pursuit of Happyness (2007) is het inspirerende, waargebeurde verhaal over het leven van Chris Gardner. Zijn leven bestaat uit onbetaalde rekeningen en onverkoopbare handel. Wanneer zijn vrouw hem verlaat, moet hij hun vijfjarige zoontje Christopher alleen opvoeden.

Chris zet alles op alles om voor een betere toekomst te zorgen. Zonder een inkomen kan hij echter niet voorkomen, dat ze uit hun appartement worden gezet en gedwongen worden te slapen in tehuizen voor daklozen. Als Gardner uiteindelijk als stagiair bij een effectenmakelaarsbedrijf kan beginnen, moeten hij en zijn zoontje nog veel ontberingen doorstaan voor hij zijn droom van een beter beter bestaan kan verwezenlijken. Door zijn buitengewone geloof in zichzelf, de liefde en het vertrouwen van zijn zoontje, lukt het Chris uiteindelijk om alle obstakels uit de weg te ruimen en uit te groeien tot een Wall Street legend.


Trailer van The Pursuit of Happyness
Overige informatie

Lengte: 112 minuten
Taal: Engels, Hongaars, Tsjechisch
Ondertiteling: Nederlands, Arabisch, Engels

Extra's: Audiocommentaar, Musical perforance: “I can” en Documentaires: “Making pursuit: an Italian take on the American dream”, “Inside the rubik’s cube”, “Father and son: on screen and off”, “The man behind the movie: a conversation with Chris Gardner”.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review