Proxima

Je missie echt nastreven

Proxima
12.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Uitgever Cherry Pickers
Artikelcode02.234
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Proxima

De nuchtere Française Sarah voedt haar jonge dochter Stella alleen op. Ze is een toegewijd moeder en Sarah en Stella hebben een nauwe band. Sarah is ook een briljante en gedreven astronaut, die geselecteerd wordt voor een ambitieuze – door mannen gedomineerde – ruimtemissie, samen met de chauvinistische Amerikaan Mike en de vredelievende Rus Anton. Ze bereidt zichzelf en Stella voor op haar langdurige afwezigheid en fysiek in topconditie begint ze aan de zware training in Rusland. Het is het begin van een emotionele rollercoaster, waarin ze moet schipperen tussen haar persoonlijke dromen en behoeften en die van haar kind. Nu ze de aarde gaat verlaten, beseft Sarah dat ze zich er meer mee verbonden voelt dan ooit.

Proxima (2019) is een authentiek en gevoelig drama over een astronaute (en een homage aan andere astronautes) die haar eigen behoeften en dromen combineert met die van haar kind. Haar missie uitvoeren met alle ongemakken die daarbij horen blijft bovenaan staan.


Trailer van Proxima
Overige informatie

Lengte: 107 min
Taal: Frans, Engels, Russisch
Ondertiteling: Nederlands, Frans

Proxima heeft drie Awards gekregen op het internationale filmfestival van San Sebastian en kreeg de Plaform Priza op het Toronto International Film Festival.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Cherry Pickers