What The Bleep Do We Know!?

Over de rol van overtuigingen voor jouw werkelijkheid

What The Bleep Do We Know!?
14.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode03.115
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 2
What The Bleep Do We Know!?

De klassieker onder de inspiratiefilms, What The Bleep Do We Know!? bestaat uit een verhaallijn, interviews en gedetailleerde en inspirerende visuele effecten en animaties.

De hoofdrolspeelster Amanda komt vanuit haar dagelijkse bestaan plotseling terecht in een draaikolk van chaotische gebeurtenissen. Ze wordt daarin geconfronteerd met diepere, verborgen waarheden waarvan ze zich het bestaan niet realiseert. Ze is beland in een wereld die door wetenschappers wordt aangeduid als  de kwantumfysica.

What The Bleep Do We Know!? (2004) zoekt de raakvlakken op van de zichtbare, waarneembare wereld en de mystieke, religieuze en filosofische inzichten die de mensheid sinds vele duizenden jaren en overal ter wereld heeft ontwikkeld. Het waarheidsgehalte van deze inzichten wordt steeds meer bevestigd door de allernieuwste resultaten van geavanceerd natuurwetenschappelijk onderzoek. Kortom: What The Bleep Do We Know!? is een nieuwe ervaring en een uitdaging die je leven kan veranderen.

Aan het woord komen o.a: Dr. Joe Dispenza, Ramtha, Fred Alan Wolf, William Tiller, Stuart Hameroff, Amit Goswami en Lynne McTaggart.


Trailer van What The Bleep Do We Know!?
Overige informatie

Lengte film: 103 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands en Frans


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review