Visions of a Universal Humanity

Waar gaan we - als mensheid - heen?

Visions of a Universal Humanity
Uit de roulatie
Artikelcode03.111
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Uit de roulatie
Visions of a Universal Humanity

In Visions of a Universal Humanity gaat futuriste en maatschappelijk vernieuwster Barbara Marx Hubbard met een aantal visionaire collega's in gesprek over een positieve toekomst voor de mensheid. Ze brengt de allerbelangrijkste geesten van onze tijd bij elkaar, waaronder de vermaarde natuurkundige Freeman Dyson, bioloog Bruce Lipton, geleerde Jean Houston en anderen die grensverleggende perspectieven presenteren om de mensheid van een positief vooruitzicht te voorzien. Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke, sociale en spirituele werkelijkheden.

Barbara Marx Hubbard ziet de huidige wereld – vol oorlogen, vervuiling,en overbevolking – als de mogelijkheid en start voor de mens tot een nieuwe geboorte. Visions geeft hoop voor een positieve toekomst en neemt ons mee van het heden naar het universele doel: het bewustzijn en een toekomst van oneindige mogelijkheden.

Deze inspiratiefilm is de tweede in de award winning Humanity Ascending serie. Humanity Ascending is de baanbrekende documentaire serie gepresenteerd door schrijfster en futuriste Barbara Marx Hubbard. In deze serie presenteert iedere dvd essentiele elementen om codes te ontwaken voor onze eigen bewuste evolutie. De serie biedt een richting, en geeft een betekenis en visie op de ontwikkelingen in de wereld.Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review