Conversations with God

Hoe je uit een diep dal kunt klimmen door je innerlijke stem te volgen

Conversations with God
uit de roulatie
Artikelcode01.001
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Uit de roulatie
Conversations with God

In de inspiratiefilm Conversations with God (2007) brokkelt de wereld van Neale langzaam af omdat hij moeite heeft met de verantwoordelijkheden die zijn leven met zich meebrengt. Hij heeft geen huwelijk, noch werk noch een huis. Als klap op de vuurpijl breekt Neale zijn nek bij een auto-ongeluk, kan hij nergens heen en heeft hij niemand om mee te praten. Hopeloos en teleurgesteld zwerft Neale door de straten van Ashland, Oregon, dakloos en pijnlijk bewust van het feit dat hij zijn leven door zijn vingers heeft laten glippen.

Compleet gefrustreerd is Neale furieus op God en vraagt een verklaring voor de situatie waar hij in is beland. Tot zijn grote verbazing antwoord God…en dat is het begin van een dialoog tussen hem en God, die het leven van Neale ingrijpend zal veranderen. Gesterkt door de lessen die hij leert door zijn zelfonderzoek besluit Neale zijn kennis te delen met de wereld door zijn correspondentie tussen hem en God op te nemen en in boekvorm uit te geven. Zijn boeken worden wereldwijd miljoenen keren verkocht, hij geniet van zijn succes.

Voor velen is Neale uitgegroeid tot een spirituele boodschapper. Na jaren getob over zijn leven, is Neale overtuigd van het feit dat niemand alleen is in het leven, en God altijd met ons/in ons is om ons de weg te leiden.


Trailer van Conversations with GodOverige informatie

Lengte: 146 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Extra: KRO-Tussen Hemel en Aarde TV-interview


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review