Dalai Lama - Renaissance

Kunnen Westerse denkers de Dalai Lama helpen?

Dalai Lama - Renaissance
8.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode02.223
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Op = Op; nog 5
Dalai Lama - Renaissance

Op verzoek van de Dalai Lama komen 40 van de meest innovatieve en toonaangevende Westerse denkers samen in zijn residentie in de Himalaya's. Ze bespreken de veranderingen in de wereld en zoeken oplossingen voor de vele problemen die daaruit voortkomen.

Onder zijn gasten bevinden zich o.a. natuurkundigen en schrijvers Fred Alan Wolf en Amit Goswani (bekend van ‘What the Bleep Do We Know’), sociaal wetenschapper Jean Houston en Dr. Michael Beckwith. Ze hebben vijf dagen de tijd. De groep denkt dat dit meer dan genoeg is. Ze noemen zich de Synthese Groep en verwachten een paar dagen nodig te hebben om alle wereldproblemen op te lossen. Vervolgens kunnen ze de oplossingen presenteren aan hun spirituele leider. Wat er gebeurde was onverwacht en bijzonder.

De documentaire Dalai Lama - Renaissance, ingeleid door Harrison Ford, heeft al meer dan 11 awards gewonnen. Het is een verrassende persoonlijke ontmoeting met de Dalai Lama vanuit een ongekend perspectief.


Trailer van Dalai Lama - Renaissance
Overige informatie

Lengte: 81 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars
Schrijf een review
28-01-2012
Vanuit ego helpen
Ik vind het bijna vermakelijk om te zien hoe ook grote denkers worstelen met hun Ego en vooral gezien en erkent willen worden. Inspirerend is het om te zien hoe dezelfde grote denkers gedurende hun tijd bij de Dalai Lama verzachten en steeds meer in hun Zijn komen.