Celestijnse Belofte

Filmverhaal over synchroniciteit en hoe energie werkt in contact

Celestijnse Belofte
1,499.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Uitgever Duth Film Works
Artikelcode01.304
4 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 1
De Celestijnse Belofte

Synchronisiteit is de kern van het boek De Celestijnse Belofte en deze gelijknamige inspirerende film verpakt met actie.

John is net zijn baan als leraar geschiedenis kwijtgeraakt, wanneer een oude vriendin hem vertelt over de Celestijnse Belofte. Dit oeroude manuscript, waarin negen universele levensinzichten worden onthuld, bevindt zich diep in de regenwouden van Peru. Het verhaal fascineert John en hij besluit het eerste vliegtuig richting Zuid-Amerika te nemen. Zijn zoektocht blijkt niet zonder gevaren. Er zijn mensen die koste wat kost de verspreiding van deze kennis willen tegenhouden…

De inspiratiefilm De Celestijnse Belofte (2006) is gefilmd als een thriller maar laat de lessen toch duidelijk naar voren komen. Eén ervan is het letterlijk inzichtelijk maken van het effect van iemands intentie in de communicatie op de ander.


Trailer van De Celestijnse Belofte
Overige informatie

Lengte:          96 minuten
Taal:              Engels
Ondertiteling: Nederlands
Extra's:          'The making of' en het interview uit de TV-show met Ivo Niehe

Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars
Schrijf een review
28-01-2012
Energie in het contact
De Celestijnse Belofte laat heel mooi zien wat we met onze energie doen wanneer we in gesprek zijn met de ander. Vaak komen onze woorden (bijv. uitnodigend) niet overeen met de energie die we uitstralen (bijv. afdwingen). En reken maar dat we reageren (onbewust) op de energie en niet op de gesproken woorden! Ook nog een spannende film!

Productkenmerken

Merken Duth Film Works