Een Geliefde Verliezen

Draai het om; met focus op rouw

Een Geliefde Verliezen
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode01.205
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 3
Een Geliefde Verliezen

Mensen van wie we houden sterven. Vaak zijn we doodsbang om terug te gaan in onze herinnering en hen opnieuw te ervaren omdat we denken dat dat zo pijnlijk is. Maar wat als het nou precies omgekeerd is? Als het juist een thuiskomen is in de liefde waar je altijd naar verlangd hebt?

Byron Katie deelt haar simpele wijsheid over rouw terwijl ze The Work® doet met drie verschillende mensen. Alledrie hebben ze een belangrijke persoon in hun leven verloren: een jonge vrouw wiens vader recent is overleden; een man wiens jonge geweldige nichtje acht jaar geleden stierf; en een man van in de zeventig wiens vader als soldaat omkwam in de Tweede Wereldoorlog.

"Ik kom er maar niet overheen" zegt een deelnemer. "Nee" zegt Katie, "Over liefde kom je niet heen". En ze coacht hem door wat zij een 'bezoekje' noemt: met een open hart het beeld van je geliefde in je geest houden. "En wanneer de tranen komen en iemand vraagt 'Ben je verdrietig?' dan kun je zeggen: 'Ik ben in vervoering, mijn nichtje is op bezoek.'

Hoewel de film zich richt op het verlies van iemand komen ook andere diepe universele thema's aan bod als: mishandeling; de keuze van je broer of zus respecteren; gezien worden; je leven voluit leven; lijden; strenge ouders en vrijheid ervaren. Hierdoor kan deze film een omkering teweeg brengen in veel situaties.


Trailer van Een Geliefde Verliezen
Overige informatie

Lengte: 82 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review