Superwise Me!

Gelukkig door je Eigen Wijsheid

Superwise Me!
8.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode01.006
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Superwise Me!

De zoektocht naar geluk is in volle gang. Er zijn duizenden religies, wereldbeschouwingen, levensvisies, boeken, wijsheden, adviezen, workshops, documentaires, sleutels, codes, meningen, richtingaanwijzers en goeroes in het Universum.

Len Branson ontdekte tijdens zijn research voor de documentaire en boek SuperWise Me! dat er harmonie is in deze verscheidenheid. Het spirituele buffet is verbonden door een rode draad. Er is één overeenkomst en de negen levensvragen van Superwise ME! - het begin van het grootste spirituele experiment ooit - legt deze bloot.

Superwise ME! (2011) is het verslag van een bijzondere reis van Nederland en Belgie naar La Cartuja, een oud klooster hoog in de bergen van Andalusie in Spanje. Len Branson, 9 wijzen en 9 getuigen buigen zich tijdens de 9-daagse trip over 9 Levensvragen die een kick- en/of doorstart zijn voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei. De antwoorden en bijdragen van onder meer Karoline Kamosi (71 Graden Noord...), Ingeborg TM Sergeant (de Evolutie), Zarayda Groenhart (BNN), Jhanna Houweling (Kijken met Andere Ogen), Richard van Rijswijk (Taal van het Licht), Bert Huiberts (Mirror Centre), Leo Stroobants (8 Dynamics), Sanne Wurzer (Blonde Boeddha), Mayana (Hart), Roos van Acker (Studio Brussel/ SBS), Wim Stultiens (Ziran), Geert Kimpen (de Kabbalist,...), Martijn Aslander (Easycratie) en Roy Martina (Omega Healing,...) laten zien dat geluk binnen ieders bereik komt als je, je innerlijke (eigen)wijsheid activeert en laat spreken.

Len Branson is een in Nederland wonende Vlaming. Hij was DJ voor 3FM, eindredacteur bij Radio 2, programmadirecteur voor TMF en werkt nu als muziekcoördinator bij Radio 1. Daarnaast is hij de motor achter Superwise ME!


Trailer van Superwise Me!
Overige informatie

Lengte: 73 minuten
Taal: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review