Invocation, The

Een roep naar globale eenheid

Invocation, The
8.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode01.002
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
The Invocation

Wie ben ik? Waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe? Is er iets na het hier en nu? Wat is het globale idee van God die ons met talrijke conflicten heeft geconfronteerd in de geschiedenis van de mensheid? Kunnen we in vrede leven?

De inspirerende film The Invocation (2008) is een optimistische en verheffende ontdekkingsreis naar het begrip van God over de wereld en is een roep naar globale eenheid door middel van religie, spiritualiteit, geschiedenis, wetenschap, politiek en kunst. Het ultieme doel is aan te tonen dat de zoektocht naar God uiteindelijk leidt tot het vinden van de mensheid.

The Invocation is een uitnodiging om onze manier van denken en menselijke interactie te veranderen en probeert een antwoord te geven op universele vragen zowel in religieuze als in niet-religieuze context. Er zijn mensen die kiezen om te geloven en er zijn mensen die kiezen om niets aan te hangen. The Invocation zoekt niet uit of er iets als een God of een goddelijke energie bestaat, maar gaat om begrip, eenheid en verbondenheid.

Wereldwijd opgenomen door filmmakers van verschillende religieuze en niet-gelovige achtergronden: deze film daagt ons uit om onze verschillen achter ons te laten en ons allemaal te verenigen.

The Invocation wordt verteld door Sharon Stone en bevat interviews met de Dalai Lama, Deepak Chopra, Michael Beckwith, regisseur Oliver Stone, de Zuid-Afrikaanse activist Desmond Tutu en vele anderen. Het is een inspirerende film die iedereen aanzet om vrede binnen jezelf te vinden en de wereld om je heen.


Trailer van The Invocation
Overige informatie

Lengte film: 91 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review