Inside Out (Binnenstebuiten)

Maak kennis met de stemmetjes in je hoofd

Inside Out (Binnenstebuiten)
11.49 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode03.104
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 2
Inside Out (BinnensteBuiten)

Maak in deze inspiratiefilm kennis met de elfjarige Riley die met haar familie verhuist van een klein dorpje naar de grote stad San Francisco.

Net als ons allemaal, wordt Riley geleid door haar emoties – Vreugde, Angst, Woede, Afschuw en Verdriet. De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controlecentrum in Riley's hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen.

Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, dat leidt tot opschudding en chaos in het Hoofdkwartier. Hoewel Vreugde, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Maar als Riley en haar emoties zich met moeite proberen aan te passen aan een nieuw leven in San Francisco, breekt er chaos uit in het Hoofdkwartier. Ondanks dat Vreugde, de belangrijkste en grootste emotie van Riley, de zaken positief probeert te houden, vindt er een conflict plaats tussen de emoties over hoe omgegaan moet worden met een nieuwe stad, huis en school.


Trailer InsideOut
Als voorbeeld vlaams gesproken.
Overige informatie

Lengte: 94 minuten
Taal: Nederlands, Vlaams, Engels
Ondertiteling: Nederlands


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review