Humanity Ascending - Our Story

Onze geschiedenis vanuit een ander perspectief

Humanity Ascending - Our Story
9.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode03.103
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 1
Humanity Ascending - Our Story

In Humanity Ascending - Our Story komt futuriste en maatschappelijk vernieuwster Barbara Marx Hubbard uitgebreid aan het woord.

Barbara Marx Hubbard verrast ons ons met een uniek perspectief waarin we onze geschiedenis kunnen gaan zien door, wat zij noemt, ‘evolutionary eyes’. Bewuste evolutie betekent een nieuwe kijk op de wereld, die zich momenteel heel sterk verbreidt en overal op toenemende steun mag rekenen. De mensheid staat op het punt om een een kwantumsprong te maken, waar we binnen 30 tot 50 jaar klaar voor moeten zijn, iets wat we diep in onszelf allemaal wel weten, maar wat nog tot bewustzijn moet komen. Wij zijn de generatie die geboren is om de keuze te maken om onze kracht ethisch en effectief te gebruiken om de huidige situatie te keren en een positieve toekomst voor ál het leven op deze planeet mogelijk te gaan maken.

De inspiratiefilm omvat de fascinerend beschreven en uiterst origineel geanalyseerde geschiedenis van de mensheid van de big bang tot het heden, waar we nu op een precair punt staan: we hebben de macht om onze wereld te vernietigen, óf medescheppers te worden van een toekomst vol onmetelijke mogelijkheden.

Dit is het eerste deel van de award winning Humanity Ascending serie. Humanity Ascending is de baanbrekende documentaire serie gepresenteerd door schrijfster en futuriste Barbara Marx Hubbard. In deze serie presenteert iedere dvd essentiele elementen om codes te ontwaken voor onze eigen bewuste evolutie. De serie biedt een richting, en geeft een betekenis en visie op de ontwikkelingen in de wereld.


Trailer van Humanity Ascending - Our Story
Overige informatie

Lengte: 80 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review