Matrix, Trilogy

Is wat we waarnemen wel echt?

Matrix, Trilogy
DVD / Blu-ray
Uitgever Warner Home
Artikelcode03.411
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Kies voor de uitvoering DVD of Blu-ray hieronder.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Matrix, Trilogy - DVD

Is wat we waarnemen wel echt?

03.411d
€ 11.99

Matrix, Trilogy - Blu-ray

Is wat we waarnemen wel echt?

OP = Op; nog 1 03.411b
€ 15.99
The Matrix - Trilogy

The Matrix (1999)
De wereld is een ingewikkelde illusie die in stand wordt gehouden door machines met kunstmatige intelligentie. Neo, Trinity en Morpheus strijden om de mensheid te bevrijden.

Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Wow. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix, de cyberthriller geschreven en geregisseerd door de gebroeders Wachowski (Bound), die je, één keer gezien, niet meer loslaat. Het verhaal is van het hoogste niveau, de speciale effecten zijn baanbrekend voor de filmindustrie – kortom, de film pakt je.


The Matrix Reloaded (2003)
Wat is de Matrix en wie is zijn schepper? De antwoorden voeren naar werelden vol nooit gedroomde mogelijkheden, terwijl de klonen de laatste enclave van de mensheid in een wurggreep nemen.

Sentinels zwermen. Smith kloont. Neo vliegt... maar misschien is zelfs een Uitverkorene, met zijn verbazingwekkende nieuwe krachten, niet bij machte om de opmars van de Machines te stuiten. Neo. Morpheus. Trinity. Ze staan scherp voor het verpletterende tweede hoofdstuk van The Matrix trilogie, en ze krijgen de hulp van machtige nieuwe vrienden. De strijd tegen een vijand die zichzelf kan klonen en upgraden en die op het punt staat de laatste enclave van de mensheid te overrompelen, kan losbarsten. Ook regisseursduo de Wachowski Brothers en producer Joel Silver staan paraat om de mensheid andermaal te verbluffen met hun spectaculaire toekomstvisie en grensverleggende filmtaal. Wat is The Matrix? De vraag krijgt nog geen afdoend antwoord, en leidt naar een andere vraag: Wie schiep The Matrix? De antwoorden voeren ons naar nog andere werelden. De beelden en acties zijn verbijsterend.


The Matrix Revolutions (2003)
Neo, Trinity en Morpheus staan oog in oog met hun noodlot. Voor Neo betekent dat een groots gevecht met het op hol geslagen programma Smith.

Neo. Trinity. Morpheus. Zij en andere helden staan op de rand van de zege of de vernietiging in hun epische oorlog tegen de Machines, het verbluffende sluitstuk van de Matrix-trilogie. Neo’s missie is te gaan waar geen mens hem ooit voorging, naar het hart van Machine City, waar hij een meedogenloze strijd moet aanbinden met het op hol geslagen en enorm in kracht toegenomen programma Smith. De missie van auteurs-regisseurs de Wachowski Brothers en producer Joel Silver luidt: het overtreffen van de nooitgeziene visuele inventiviteit van de eerste twee films. De revolutie is nu: The Matrix Revolutions.


Trailer van The Matrix
Overige informatie

Lengte: The Matrix: 131 min.; The Matrix Reloaded: 132 min.; The Matrix Revolutions: 124 minuten.
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Warner Home