Inception

Wat is werkelijkheid en wat is droom?

Inception
DVD / Blu-ray *Prijzen zijn inclusief btw
Uitgever Warner Home
Artikelcode03.409
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Kies voor de uitvoering DVD of Blu-ray hieronder.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Inception - DVD

03.409d
€ 9.99

Inception - Blu-ray

03.409b
€ 12.49
Inception

In de inspiratiethriller Inception (2010) regisseert de bekroonde filmmaker Christopher Nolan een internationale cast die ons kriskras door de echte wereld en de droomwereld leidt.

Dom Cobb is de allerbeste extractor: hij steelt waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn wanneer het brein in een kwetsbare droomstaat is. Zijn vaardigheden hebben van hem een gewilde bedrijfsspion gemaakt, maar hij is eveneens op de vlucht en heeft veel verloren. Nu kan hij een nieuwe kans krijgen als hij het onmogelijke voor elkaar krijgt: inceptie, het zaaien van een idee in plaats van het te stelen. Als het ze lukt kunnen Cobb en zijn team de perfecte misdaad plegen. Maar al hun planning en ervaring kan ze niet voorbereiden op een gevaarlijke vijand die schijnbaar al hun stappen kan voorspellen. Een vijand die alleen Cobb had kunnen zien aankomen.


Trailer van Inception
Overige informatie

Lengte: 142 minuten.
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans

Extra's: The Japanese Castle: The Dream Is Collapsing – Creating and Destroying the Castle Sets | Constructing Paradoxical Architecture: Designing the Staircase to Nowhere | The Freight Train: Constructing the Street-Faring Express Train | The Inception of Inception: Christopher Nolan Shapes His Unusual Concepts for the Movie

Prijzen: 2 Oscars voor Beste cinematografie en Beste visuele effecten; BAFTA: Beste special visuele effecten.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Warner Home