Infinity -The Ultimate trip

Documentaire over dat het leven niet ophoudt na de dood (EN)

Infinity -The Ultimate trip
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode03.203
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Infinity: The Ultimate Trip

Wat gebeurt er als we deze wereld verlaten? Is er leven na dit leven? Of verdwijnen we voor altijd?

Deze vragen worden behandeld in de krachtige en scherpe documentaire/film Infinity: The Ultimate Trip (2010). De antwoorden zullen sommige van u zeker verbazen.

In deze film komen diverse experts aan het woord: Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Renate Dollinger, Dzogchen Ponlop, John Holland, Stanislav Grof, Robert Thurman, Brian Weiss, Alberto Villoldo en Dannion Brinkley. Het is een boodschap van hoop en optimisme over de meest mysterieuze gebeurtenis in ons mensenlijk bestaan: de dood van dit leven en de reis naar het hiernamaals.

In Infinity zijn mooie en wezenlijke beelden gecombineerd met persoonlijke ervaringen van bijna-dood ervaringen en reïncarnatie. De film vertelt het verhaal over onze werkelijke natuur, wat we kunnen verwachten na de dood en de magie en schoonheid dat ons wacht aan de andere kant.

Infinity: The Ultimate Trip is een eerlijke en hoopvolle vaststelling van de grootste reis die elk van ons ooit zal maken. Het verandert ons gezichtspunt van vrees en pessimisme naar één van hoop, plezier en lichtheid.


Trailer van Infinity: The Ultimate Trip
Overige informatie

Lengte film: 90 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Geen
Eigen import uit de USA. Afspeelbaar op EU-dvd speler.
Awards: Visionary Award 2010


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review