InspiratieFilms

In de spotlight

Deze webwinkel van films op dvd's en blurays is een selectie van al dan niet bekende films, specifiek gericht op:  

Je Zelf anders bekijken, Passie & Authenticiteit en Bewustzijn toelaten.

De films, die we InspiratieFilms noemen, spreken het gevoel aan en vergroten het bewustzijn, inspiratie, creatievermogen en/of interne motivatie. Ze bieden meerdere gezichtspunten en roepen soms ook vragen op die lang niet altijd door de mind te beantwoorden zijn en het onvoorstelbare voorstelbaar maken. Hierdoor zijn de films de moeite waard om ze nog een keer te bekijken en je zult zien dat er dan weer nieuwe inzichten en vragen komen.  

Op elke detailpagina tref je een korte beschrijving, de trailer en recensies van andere kopers. Je kunt zoeken binnen de categoriën in de kolom hiernaast, via de indez of door boven in het scherm een zoekwoord op te geven. Zoek je een bepaalde film rond een thema, mail je verzoek dan even dan geven we enkele suggesties.

De meeste inspiratiefilms zijn Nederlands ondertiteld. De eigen-import Engelstalige dvd's zijn niet ondertiteld; dit wordt expliciet aangegeven door (EN) achter de titel en in de beschrijving op de detailpagina. Deze import-dvd's zijn ook afspeelbaar op de gangbare dvd-spelers in de Benelux.
Onze webwinkel is ingericht voor Nederland en België, mocht jij vanuit een ander land graag willen bestellen, neem dan even contact met ons op.

Ons boek is nu verkrijgbaar
Juli 2022 is ons boek gepubliceerd met de veelomvattende titel Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens, leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven.
Het boek hebben wij samen geschreven en volledig in eigen beheer uitgegeven. Dit boek beschrijft op praktische en toepasbare manier, hoe jij in de huidige transitie van de gehele Aarde, het HartBewustZijn (verder) kunt openen en van daaruit jouw dagelijks leven vorm kunt geven. Het boek beschouwt ook de verschillende aspecten van het leven in de oude matrix. Op een praktische en herkenbare manier wordt duidelijk van waaruit de mensheid nu opstaat. Ieder doet dat, met compassie voor zichzelf en andere mensen, op zijn of haar unieke weg naar Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens. Het is een praktisch boek geworden waarin jij de hoofdrol hebt als Oorspronkelijk Mens.
Voor meer informatie en enkel te bestellen op eerherstel.nu

Verzending en Korting op verzendkosten bij een bestelling vanaf € 30,-.
In principe word je bestelling zo snel mogelijk verstuurd, we doen dat bij voorkeur dezelfde werkdag anders in ieder geval binnen twee werkdagen.
We hanteren een Eerlijke-Prijs Policy hetgeen betekent dat we de dvd's scherp geprijsd houden en de verzendkosten realistisch. Tot een bestelling van € 30,- brengen wij de gangbare verzendkosten (goedkoopste vorm à € 2,95) in rekening, daarboven krijg je automatisch € 2,95 korting op je verzendkosten.

Geef jouw mening over de film
Jouw mening over een inspiratiefilm stellen wij en onze bezoekers op prijs. Ben je tevreden met en/of geraakt door een film, dan kun je jouw recensie kwijt via het reviewformulier dat te vinden is op elke filmpagina. Via de balk met social media kun je ook anderen op de hoogte stellen van jouw ervaring. Je kunt jouw reactie ook naar ons mailen via info@inspiratiefilms.nl.

Zonder account vanuit voorraad bestellen
Alle films zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders aangegeven. Het bestellen kan zonder een eigen account. Als je een account aanmaakt hoef je bij een vervolgbestelling jouw gegevens niet opnieuw in te vullen. Je kunt daar ook een verlanglijst aanmaken voor eigen gebruik of om naar anderen te e-mailen. Je hebt 7 werkdagen bedenktijd voor het kunnen retourneren van dvd's in ongeopende verpakking. Is de verpakking eenmaal geopend dan is/zijn de dvd('s) jouw eigendom en is retourneren onmogelijk.
Je winkelt veilig. Zodra u 'bestellen' indrukt verschijnt de https// en het slotje in het webadres dat aangeeft dat jouw gegevens versleuteld worden verzonden. Alle aankopen kun je veilig online betalen of door het totale bedrag vooraf of achteraf over te maken.

Aanbiedingen