Gattaca

Eye-opener over onze toekomst?

Gattaca
14.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Uitgever Sony Pictures
Artikelcode03.420
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Gattaca

Welkom in de wereld van Gattaca. Dankzij de enorme wetenschappelijke vooruitgang welke is bereikt eind jaren '90, kunt u nu pre-nataal de genetische samenstelling van uw kind bepalen. Wilt u een kind met engelachtige blauwe ogen, een geweldloos karakter of met een verbluffende intelligentie? Dat is allemaal mogelijk, tenzij u uw kind 'gewoon' uit liefde geboren laat worden...

Vincent Freeman is zo'n uit liefde geboren persoon. Hij is op de natuurlijke wijze geboren en moet zich staande weten te houden tussen mensen voor wie de beste genen zijn uitgezocht. Om zijn droom, een missie naar de ruimte, te verwezenlijken neemt hij de identiteit aan van een genetisch perfect persoon. Vincent komt steeds dichterbij zijn doel. totdat de missieleider wordt vermoord. Opeens is hij verdachte nummer 1 en moet hij alles op alles zetten om te voorkomen dat de politie achter de waarheid komt. Dat is niet makkelijk als één wimperhaar je persoonlijkheid al kan verraden.

Met de huidige wereldwijde situatie in 2020 is deze inspiratiefilm uit 1997 (opnieuw uitgebracht in 2016) weer geheel actueel geworden.


Trailer van Gattaca
Overige informatie

Lengte: 103 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Extra's: Trailer, Making of, Verwijderde scènes, ode aan bijzondere mensen met een ziekte.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Sony Pictures