InspiratieFilms

In de spotlight


Je Zelf anders bekijken, Passie & Authenticiteit en Bewustzijn toelaten

WEBWINKEL TIJDELIJK GESLOTEN WEGENS VERHUIZING

Onze webwinkel van inspirerende films (enkel op dvd en blu-ray) bevat een selectie van al dan niet bekende films, specifiek gericht op de bovenstaande basisthema's.

Deze inspirerende films, die we InspiratieFilms noemen, spreken het gevoel aan en vergroten het bewustzijn, inspiratie, creatievermogen en/of interne motivatie. Ze bieden meerdere gezichtspunten en roepen soms ook vragen op die lang niet altijd door de mind te beantwoorden zijn en het onvoorstelbare voorstelbaar maken. Hierdoor zijn deze films de moeite waard om ze nog een keer te bekijken en je zult zien dat er dan weer nieuwe inzichten en vragen komen.  

Op elke detailpagina tref je een korte beschrijving, de trailer en recensies van andere kopers. Je kunt zoeken binnen de categoriën in de kolom hiernaast, via de index of door boven in het scherm een zoekwoord op te geven. Zoek je een bepaalde inspirerende film rond een thema, mail jouw verzoek dan even, dan geven we enkele suggesties.

De meeste inspiratiefilms zijn Nederlands ondertiteld. De eigen-import Engelstalige dvd's zijn niet ondertiteld; dit wordt expliciet aangegeven door (EN) achter de titel en in de beschrijving op de detailpagina. Deze import-dvd's zijn ook afspeelbaar op de gangbare dvd-spelers in de Benelux.

Verdieping van inspiratiefilms in ons boek
In Juli 2022 hebben wij ons boek, met de titel Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens, leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven, uitgegeven in eigen beheer. Dit boek beschrijft op praktische en toepasbare manier, hoe jij in de huidige transitie van de gehele Aarde, het HartBewustZijn (verder) kunt openen en van daaruit jouw dagelijks leven vorm kunt geven. Het boek beschouwt ook de verschillende aspecten van het leven in de oude matrix. Op een praktische en herkenbare manier wordt duidelijk van waaruit de mensheid nu opstaat. Ieder doet dat, met compassie voor zichzelf en andere mensen, op zijn of haar unieke weg naar Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens. Het is een praktisch boek geworden waarin jij de hoofdrol hebt als Oorspronkelijk Mens. Voor meer informatie en bestelling ga je naar eerherstel.nu. Omdat we ook een aantal Inspiratiefilms benoemen in het boek, hebben we die apart in de webwinkel vermeld.  

Practisch
Onze webwinkel is ingericht voor Nederland, België, Frankrijk en Zweden. Mocht jij vanuit een ander land toch graag willen bestellen, neem dan even contact met ons op.

Zonder account vanuit voorraad bestellen
Alle inspiratiefilms zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders aangegeven. Het bestellen kan zonder een eigen account. Als je een account aanmaakt hoef je bij een vervolgbestelling jouw gegevens niet opnieuw in te vullen. Je kunt daar ook een verlanglijst aanmaken voor eigen gebruik of om naar anderen te e-mailen. Je hebt 7 werkdagen bedenktijd voor het kunnen retourneren van dvd's in ongeopende verpakking. Is de verpakking eenmaal geopend dan is/zijn de dvd('s) jouw eigendom en is retourneren onmogelijk.
Je winkelt veilig. Zodra u 'bestellen' indrukt verschijnt de https// en het slotje in het webadres dat aangeeft dat jouw gegevens versleuteld worden verzonden. Alle aankopen kun je veilig online betalen of door het totale bedrag vooraf of achteraf over te maken.

Verzending en Korting op verzendkosten bij een bestelling vanaf € 30,-.
In principe word je bestelling zo snel mogelijk verstuurd, we doen dat bij voorkeur dezelfde werkdag anders in ieder geval binnen twee werkdagen.
We hanteren een eerlijke-prijs policy hetgeen betekent dat we de dvd's scherp geprijsd houden en de verzendkosten realistisch. Tot een bestelling van € 30,- brengen wij de gangbare verzendkosten in rekening, daarboven krijg je automatisch € 3,50 korting op de verzendkosten.

Geef jouw mening over de film
Jouw mening over een inspiratiefilm stellen wij en onze bezoekers op prijs. Ben je tevreden met en/of geraakt door een inspirerende film, dan kun je jouw recensie kwijt via het reviewformulier dat te vinden is op elke filmpagina. Via de balk met social media kun je ook anderen op de hoogte stellen van jouw ervaring. Je kunt jouw reactie ook naar ons mailen via info@inspiratiefilms.nl. Alvast bedankt.

Hartetlijke groet,
Niek & Jolande

Aanbiedingen