InspiratieFilms.nl

As it is in Heaven (DVD + CD)

De ontdekkingsreis om tot een afgestemd team te komen

As it is in Heaven (DVD + CD)
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode02.301a
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 1
As it is in Heaven

Daniel Daréus is een succesvolle internationaal bekende dirigent die aan de top meedraait. Na een lichamelijke en emotionele inzinking besluit Daniel zijn carriere abrupt af te breken en keert alleen terug naar het dorp van zijn jeugd.

Zijn komst maakt wel wat los, hij is het mikpunt van de inwoners, die hem met zowel bewondering als argwaan ontvangen. Het duurt niet lang voordat Daniel gevraagd wordt om wat adviezen te geven aan het kleine locale kerkkoor. Als hij met het koor begint te werken herontdekt hij tot zijn grote verbazing zijn verloren gegane liefde voor muziek.

Maar zijn werk met het koor vormt ook een flinke bedreiging voor het plaatsje en Daniel krijgt ook de nodige tegenstand te verwerken door de jaloerse priester en een gevaarlijke en gewelddadige vijand uit zijn verleden. Hij maakt ook nieuwe vrienden, waaronder een vrouw die hem helpt zijn eigen onzekerheid, angsten en eenzaamheid te overwinnen. Het leven van Daniel en de levens van de inwoners zullen nooit meer hetzelfde zijn.


Trailer van As it is in Heaven
Overige informatie

Lengte: 127 minuten
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review