Water

Mysterieuze en nog onbekende kenmerken (EN)

Water
22.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode03.113
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
OP = Op; nog 1
Water, the Great Mystery

De inspiratiefilm Water, the great mystery gaat over water, de meest wonderbaarlijkste stof die er is en die toch het minst bestudeerd is. Sinds heugenis zijn onderzoekers, filosofen en theologen bezig geweest om de impliciete en bijbehorende eigenschappen te doorgronden omdat ze buiten de bekende natuurkundige wetten vallen.
Boeiende onderzoekers uit Rusland, Kazakhstan, Zwitseland, Israel, USA, Engeland, Oostenrijk, Japan, Argentinie, China en Tibet als Masuru Emoto, Pearl Laperla, Kurt Wuthrick, Vlail Kaznacheyev, Effie Chow, Alois Gruber, Viktor Inyushin, Martin Chaplin, Imam Shamil R. Alyautdinov en anderen vertellen over hun ontdekkingen. Ze delen met ons hun onverwachte en uitdagende veronderstellingen en laten zien hoe essentieel water is voor verbetering van de landbouwproducten, het belang bij het behandelen van de meeste ziektes en als drager van informatie. Ze gaan zelfs verder, namelijk dat water sneller boodschappen kan overbrengen dan het licht. Water is zo uniek, zo diepgaand dat er nog meer miraculeuse eigenschappen ondekt zullen worden.
Omdat wij voor een zeer groot deel uit water bestaan brengt deze film inspirende kennis die ook voor ons als individueel persoon essentieel is.

“Water is de drijvende kracht in de gehele natuur.” Leonardo da Vinci


Trailer van Water, the great Mystery
Overige informatie

Lengte: 82 min
Taal: Engels
Ondertiteling: geen
Opmerking: Eigen import uit de USA; afspeelbaar op EU dvd-spelers.


Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
20-12-2014
Een andere kijk op water
Vanuit mijn werk als docent omgevingsrecht probeer ik studenten te informeren over water en daarbij behorende wetgeving. Al 30 jaar vertel ik over wetenswaardigheden over water en waarom we zuinig moeten zijn op de kwaliteit en kwantiteit van ons water. Maar deze film toont een nog veel belangrijke functie van water, namelijk de verbinding tussen alles en tussen ons mensen. De film geeft zo duidelijk weer dat water veel meer is dan H2O. Ik heb de film nu twee keer gezien en ik hoop dat meer mensen deze nieuwe benadering van water tot zich gaan nemen, al was het alleen maar om te beseffen dat water werkt als een collectief geheugen. Dank voor deze geweldige informatie.