Bewustzijn Opnieuw Bekeken dvd's

De volgende inspirende films richten zich op Bewustwording. Onderwerpen die onder andere in deze dvd's aan orde komen zijn: onbewuste en bewuste overtuigingen, energievelden en kwantumfysica. Wat betekent dit voor jou als mens en jouw leven en gezondheid?  

In de subcategorie 'Mind & Body' bieden we dvd's aan die uitgebreid ingaan op overtuigingen (gedachten) en de effecten daarvan op onze gezondheid. In de subcategorie 'Ander licht op de Dood' staan dvd's die het doorgaans beladen onderwerp van de dood in een ander licht plaatsen. In 'De wereld op zijn Kop' staan films die de wereld zoals we die kennen in een heel ander licht zetten. De subcategorie 'Nondualiteit' bevat films die vragen en antwoorden geven over wie we zijn, waarom we hier zijn en andere diepzinnige vragen. Ten slotte, de subcategorie 'Mens en Planetaire Ontwikkeling' neemt weer een geheel ander perspectief in en kijkt als het ware vanuit de cosmos naar de planeet aarde en de mens die daarop leeft.

Hieronder staan de verschillende films op alfabetische volgorde die niet in de bovenstaande subcategoriën vallen, klik op de foto of titel voor meer informatie en de trailer. De prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten (boven € 25,- aan dvd's vervallen deze bij standaard verzending).

blogger visitor

Weergave
Alphabet

Alphabet

Ode aan verbeeldingskracht

€ 10.99
BlackFish

BlackFish

De ogen ontsloten - uit de hypnose ontwaakt

€ 9.99
Geheim van de Kwantum Mechanica, Het

Geheim van de Kwantum Mechanica, Het

Kwantumfysica als verklaring voor mysteries


Normaal leverbaar

€ 17.99
Quantum Communication

Quantum Communication

Communicatie nader bekeken (EN)

€ 22.50
Voice, The

Voice, The

Documentaire over bewustzijn, wetenschap en spiritualiteit

€ 7.99
Water

Water

Mysterieuze en nog onbekende kenmerken (EN)

€ 22.50
Wet der Resonantie, De

Wet der Resonantie, De

Hoe je met je hart je leven kunt sturen


Normaal leverbaar

€ 19.99
Winter's tale

Winter's tale

Liefde door de eeuwen heen

€ 9.99